Köp Z-Water

Lägre kostnader, lättare rengöring och friskare personal. Allt på grund av Z-Water.

Stjärnkockens golv blev fint igen med Z-Water

Kocken Melker Andersson driver några av Sveriges mest renommerade restauranger. Genom åren har han inte bara tillagat mängder med fantastiska maträtter till sina besökare, han har också rengjort åtskilliga nedsmutsade restauranggolv.

Men just ett golv visade sig vara en svår nöt att knäcka. Som tur hittade Melker ångskurmaskinen Duplex Steam och Z-Water

Med Z-water blir det renare enligt studie

Enlig en nyligen genomförd finsk studie blir det ordentligt rent med dagens städvatten. Riktigt bra är Z-Water som visade sig vara betydligt bättre än traditionella rengöringsmedel för att få bort smuts. Bakom studien står doktor Tuula Suontamo, som är forskare inom tillämpad kemi och Finlands stora auktoritet när det kommer till städning..

Det har nu visat sig att renat vatten har mycket större förmåga att ta bort smuts än kranvatten och att det till och med är bättre än traditionella rengöringsmedel som innehåller tensider. I alla fall gäller detta Z-Water, ett högeffektivt alkaliskt vatten som genomgått elektrolys. Detta enligt en artikel av Tuula Suontamo i det finska städmagasinet Puhtaus Taito (nr 1 2021).