Fakta och fördelar

  • Snällt mot människa och miljö. Innehåller inga miljögifter eller kemikalier
  • Inga tensider, fosfater, färgämnen eller parfymer
  • Kostnadsbesparande, kan tillverkas på plats med Z-Water Generator
  • Klimatsmart, minskar utsläpp av CO2 tack vare färre transporter och återanvändbara förvaringskärl
  • 100 procent valfrihet för användaren.

Tvätta textilier med Z-Water

Effektivt och miljövänligt tvättmedel

Z-Water är är ett utmärkt tvättmedel som effektivt löser fett, proteiner och annan smuts som kan finnas i skitiga textilier. Eftersom Z-Water inte innehåller, eller släpper ifrån sig, några miljöförstörande kemikalier är det också en mycket miljövänlig produkt. Tvättmedlet är dessutom helt färg- och doftfritt, eftersom det varken innehåller några tensider, fosfater, konserveringsmedel eller parfymer.

100 procent valfrihet för användaren

I ett bostadshus har inte alla boende samma miljöengagemang. Vissa vill också att tvätten ska ha en doft från ett sköljmedel. Därför är valfrihet viktigt för oss. Med det unika tvättsystemet som vi erbjuder för Z-Water kan den som tvättar helt och hållet själv välja medel i tvättstugan.

Det innebär att tvätten antingen sker enbart med Z-Water, eller enbart med traditionellt tvättmedel. Alternativt med Z-Water i kombination med sköljmedel, eller på det gamla sättet med traditionellt tvättmedel och sköljmedel.

Tillverka själv med Z-Water Generator – billigt och klimatsmart

Z-Water kan köpas färdigt eller tillverkas på plats direkt i en verksamhet med låg energiåtgång. Det som behövs är en Z-Water Generator. Något som minskar behovet av transporter. Sammantaget sänker detta utsläppen av CO2, samtidigt som det kan sänka kostnaderna för tvätt- och rengöringsmedel med upp emot 50 procent.