Fakta och fördelar

  • Kan användas i samband med mathantering
  • Avlägsnar bakterier och virus
  • Minimerar oönskade odörer
  • Anses vara hälsosamt
  • Orsakar inte rost.

Fler användningsområden för Z-Water

Z-Water inom mat- och restaurangnäringen

Z-Water har sitt ursprung i Japan där det har många spännande användningsområden. Bland annat är Z-Water med ett lägre pH-värde en populär dryck som anses ha hälsobringande egenskaper. En liknande produkt finns nu även i Sverige. Dock rekommenderar vi inte att du dricker Z-Water, eftersom det enbart är framtaget för rengöring.

På restauranger och inom den japanska mat-, frukt- och grönsaksindustrin används Z-Water för tvätt av livsmedel. På så sätt försvinner bland annat bakterier, vilket anses öka hållbarheten på råvarorna. Det sägs också att råvarorna blir fräschare och att maten smakar bättre. Inte minst påstås detta gälla grönsaker, frukter och bär.

Z-Water inom industrin

Inom bland annat verkstads- och bilindustrin används Z-Water för exempelvis tvätt och avfettning av metalldelar som ska lackeras. Detta eftersom Z-Water inte orsakar rostutbrott på järn. Men det blandas också i skärvätskor för att öka livslängden på vätskan. Liksom som golvregöringsmedel för stegsäkra golv.

Även på veterenärkliniker används Z-Water för rengöring och städning. Inte minst för sin förmåga att avlägsna virus och bakterier.

Har du upptäckt fler användningsområden för Z-Water?

Har du som kund och användare av Z-Water upptäckt några nya intressanta användningsområden? Tveka inte att kontakta oss!